Szolgáltatások


Nyomdai előkészítés

PRE-PRESS - A grafikai szerkesztés az első lépés az elképzelt nyomdatermékhez.

Részletek

Nyomás

PRESS - Kiváló minőségű gépparkunk lehetővé teszi kis és nagy példányszámú kiadványok előállítását.

Részletek

Kötészet

POST-PRESS - A nyomdai folyamat végső fázisa a kötészeti művelet.

Részletek

Naptár gyártás

Cégünk 8 évvel ezelőtt jelent meg a naptár ágazatban saját gyártású termékekkel.

Részletek

Nyomdai előkészítés


Nyomdánk az elkésztett anyagokat PDF formátumban fogadja, de igény szerint kreatív munkatársaink a termék grafikai szerkesztését is vállalják.

Rendelkezünk CTP tájékoztatóval, mely honlapunk főoldalán is megtalálható. Ez a dokumentum átfogó ismertetőt ad grafikai állományaik helyes előkészítéséről. 
Kérjük feltétlenül olvassa el. ISO szabványunk és saját színprofilunk biztosítja a színhelyes nyomást az általunk előállított proof alapján. 

Lemez levilágító berendezés 

Berendezésünk teljesen automatizált, a PlateManager segítségével képes 4 beadó kazettát kezelni. A kész lemez (LP 82 Ultra) hívógépből történő kikerülése után a "Stacker" - lemezrendező biztosítja sérülésmentességét. A CTP gép kezelésére összeállított server gépünk az AGFA hivatalos ApogeeX szoftverét használja, mind kliens, mind szerver oldalon. 

A munka ezen fázisában megrendelőink kérésére proofot/színmintát készítünk, hogy nyomtatott formában is ellenőrizhessék az elképzelt színvilágot.

Szakértő munkatársaink bármilyen anyagleadással kapcsolatos kérdésben szívesen állnak megrendelőink rendelkezésére az alábbi elérhetőségek bármelyikén:
actp@arrabonaprint.hu
70/702-35-86 

Anyagleadással kapcsolatos tájékoztatónkat itt letöltheti.
Vissza az előző oldalra!
Print Invest Magyarország-H Zrt. - Arrabona Print - Magyar