Szolgáltatások


Nyomdai előkészítés

PRE-PRESS - A grafikai szerkesztés az első lépés az elképzelt nyomdatermékhez.

Részletek

Nyomás

PRESS - Kiváló minőségű gépparkunk lehetővé teszi kis és nagy példányszámú kiadványok előállítását.

Részletek

Kötészet

POST-PRESS - A nyomdai folyamat végső fázisa a kötészeti művelet.

Részletek

Naptár gyártás

Cégünk 8 évvel ezelőtt jelent meg a naptár ágazatban saját gyártású termékekkel.

Részletek

Naptár gyártás


Cégünk 8 éve foglalkozik naptárak készítésével, értékesítésével. Saját nyomdai hátterünk biztosítja, hogy Partnereink igényeit széles körben, rugalmasan, magas minőségben tudjuk kielégíteni. 
Fiatal, dinamikus kollégáink segítségével széles termékskálánkból mindenki ki tudja választani az igényeinek, elvárásainak megfelelő agendákat, asztali vagy speditőr naptárakat, tárgyalási naplókat. 

Naptárkülönlegességeink

Az okostelefonok, táblagépek és a XXI. század összes technikai csodái mellett hisszük, hogy a mai kor emberének is szüksége van a hagyományosan kialakított, elegáns kivitelű, finom részletekkel kidolgozott papír alapú naptár termékekre. 
Cégünk abban a szerencsés helyzetben van, hogy az erre legalkalmasabb eszközök, a határidőnaplók, gyűrűs, asztali, speditőr naptárak gyártásával és értékesítésével foglalkozik, rendkívül széles és változatos naptárválasztékot kínálva ügyfelei számára. 

A 2012-es év nagy mérföldkő volt kiadónk történetében, hiszen a már megszokott könyvformátumú naptáraink mellett számos újdonsággal, egyediesítési lehetőséggel is megjelentünk. 

Reméljük megkedvelték Artifex márkanevű gyűrűs kalendáriumainkat, Premier, City, Madera elnevezésű agendáinkat. Idén még szélesebb kínálattal állunk partnereink rendelkezésére. 

Kiadónknál nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy termékeinket a partnereink igényeinek figyelembevételével alakítsuk ki. Kollégáink minden segítséget megadnak ahhoz, hogy az Ön vállalkozása számára legprofesszionálisabb termékcsaládokat tudjuk biztosítani. 
Bízunk benne, hogy naptárkatalógusunkban mindenki megtalálja a számára megfelelő terméket. 

Kérem tekintse meg naptárkiadónk holnapját az alábbi címen: www.absolutnaptar.hu
Vissza az előző oldalra!
Print Invest Magyarország-H Zrt. - Arrabona Print - Magyar